Background

Kenan Evren Çilingir

Kategori : Blog
Görüntülenme : 1106
Tarih : 09/01/2022
Kenan Evren Çilingir

Kenan Evren Çilingir

Adana Kenan Evren'de Çilingir hizmeti sağlayan bir ekibimz bulunmaktadır. Oto, ev ve iş yerlerine çilingir servisimiz vardır. Ustalarımız hırsızlara karşı çıkan yeni kilit ve göbek tanıtımlarını iş yerinize veya evinize geldiğinde yapmaktadır. Alarmlı veya hırsıza dur diyen kilitlerle daha güvende hissedebilirsiniz.

Adana kenan evren çilingir

7/24 sağladığımız hizmet ile montaj yaptığımız kilitler ve göbekler garanti kapsamı içerisindedir. Kale Kilit yetkili servisi olarak ürünlerimiz ambalajlıdır. Kesinlikle 2. el ürün satışlarımız bulunmamaktadır. Müşterilerimizin güvenliğini tehlikeye atmamaktayız. Elektronik ürün bazında yapmış olduğumuz çalışmalar vardır. Parmak izi geçiş sistemleri ve şifreli geçiş sistemleri ve buna benzer ürünlerin montajlarını yapmaktayız sıkıntısız bir şeklilde kullanıma hazır hale getirip teslim etmekteyiz herhangi bir problem yaşanılması durumunda garanti kapsamı içerisinde ücretsiz servisimiz bulunmaktadır.

Kenan Evren'de Çilingirci aradığınızda size en yakın bulunan ekiperimizden yönlendirme yapmaktayız. Kapıda kalma durumlarında hızlı şekilde evinize veya iş yerlerinize servisimizi göndermekteyiz.

1 Yorum

  • avatar
    Ahmet Uzun
    2022-02-11 21:20:19

    Adanada çilingir hizmeti aldık gayet uygun fiyata 5 dakkada hallettiler ustaların eline sağlık

Yorum Yaz

İşlem Sonucunu Giriniz